Missió complerta

Els olesans han sumat la primera victòria lluny d’Olesa aquesta temporada. Fotografia: Svetlana Akimova

A la quarta, victòria! Els de Josep M. Òrrit han sumat el primer triomf a domicili en un partit ple d’emoció on els olesans van certificar una remuntada en la segona part a la pista del Samà Vilanova (58-65). El duel ha començat amb un Samà Vilanova molt directe. Un parcial de 13-4 d’entrada ha obligat a Òrrit a demanar un temps mort. Un triple sobre la botzina de Checa ha mantingut l’NB Olesa dins el partit al límit del primer quart (22-15). En el segon quart, els olesans han estat incapaços d’anotar en cinc minuts i els locals han ampliat l’avatatge fins a un màxim de 14 punts (29-15). A partir d’aquest moment, l’NB Olesa ha reaccionat fins al descans (33-24). En la represa, l’equip d’Òrrit ha sortit a pista decidit a donar-ho tot. I així ha estat. Un parcial de 13-24 pels visitants ha permès capgirar el marcador (46-48). En el darrer quart, l’NB Olesa ha apuntalat la victòria en un final trepitdant.

Derrota d’un femení A tocat

Les olesanes han perdut un partit que mai s’havia d’haver disputat davant el Sedis Efausa (45-58). Amb 5 baixes de pes i amb 5 propostes fetes al Sedis Efausa per ajornar l’enfrontament, les urgellenques han aconseguit el seu objectiu: guanyar. L’equip de Carlos Iglesias, amb dues jugadores del femení B acabades de jugar el seu partit, ha plantat cara fins a cinc minuts pel final. El Sedis, amb 5 punts d’avantatge, ha aprofitat les mancances de les olesanes per acabar sumant la victòria. 

D’altra banda, després de perdre la imbatibilitat a Pàlcam, l’equip d’Oriol Franch i Joan Pascual s’ha aixecat amb una victòria de mèrit a casa davant un dels equips punters de la categoria, l’AE Bellsport (47-35). Les olesanes han començat amb un 4-0 inicial prometedor però l’AE Bellsport ha reaccionat amb molt encert (8-15). A partir d’aleshores, les olesanes han estat molt més fortes en defensa i combinat amb un bon percentatge d’encert en el llançament ha capgirat el marcador al tancar el segon quart (20-19). En la represa, s’ha matingut la igualtat amb marges molt curts a favor de l’NB Olesa fins al final del tercer quart (32-25). En el darrer, les riberenques han fet un darrer esforç situant-se a només quatre punts però, un cop més des de la defensa, les de Franch i Pascual s’han distanciat fins a 10 punts i s’ha acabat el partit. Gran victòria per seguir en la zona privilegiada de la taula.