Les olesanes sumen cinc triomfs seguits i aspiren a cotes més altes © Cargol Comunicació

L’equip de Carlos Iglesias ha sumat la cinquena victòria consecutiva a Molins de Rei (45-70) i és quart, a només un triomf de la tercera plaça. Les olesanes van començar el partit amb un joc molt directe (2-17) que ha ser el preludi d’un gran triomf. Tot i així, les locals van reaccionar fins al final del primer quart (12-17). El segon quart va ser un calc del primer. Estirada de l’NB Olesa (amb un parcial de 5-15) i reacció local fins al descans (30-36). En la represa, les d’Iglesias no van fer cap concessió a un Bàsquet Molins que va acabar rendint-se davant el joc efectiu de les olesanes. Si la passada jornada va tornar Anna Carla Martínez, aquesta ha estat el torn de Laia Garcia, recuperada d’una llarga lesió.

Segona consecutiva

La dupla Cunillé-Barrachina no ha fallat en la seva estrena a casa i suma el segon triomf seguit. Davant el CB Àguiles (60-55), el líder de Primera Catalana, els olesans van brodar un partit fet a la seva mida. Els de Cunillé i Barrachina van forjar una nova victòria des de la defensa i amb un joc directe en atac, sobretot en la segona part, que van reaccionar a l’encert visitant. Després del descans, l’NB Olesa va ser capaç de plantar cara al joc estàtic que va oferir el CB Àguiles. Els olesans han sumat un nou triomf que els permet escalar fins a la sisena plaça.

En el torn dels B, la jornada ha clos amb dues derrotes. En clau femenina, l’equip d’Oriol Franch i Joan Pascual va encaixar una dura derrota (62-37) a la pista del líder. El partit va començar amb un parcial d’11-0 que les olesanes van saber contrarestar amb un parcial d’1-9 abans de tancar el primer quart. En el segon, les barcelonines van obrir forat en el marcador amb un màxim avantatge de 12 punts que al final van ser de -8 al descans. En la represa, el FC Martinenc va fer l’estocada definitiva i amb un avantatge màxim de 20 punts va convertir el darrer quart en un tràmit.

El conjunt de Paco Cornejo, de la seva banda, van deixar escapar una renda de prop de 15 punts davant el SA Súria i van caure a casa (59-67). Una primera meitat favorable als olesans, amb el 35 a 29 al descans, va donar pas a una meitat més gris. En el tercer període, un parcial de 2 a 25 va ser letal i va posar les bases del triomf surienc. Els de Cornejo van recuperar-se en el marcador, però massa tard, no van arribar a temps per capgirar del tot el resultat.