La festa del 3×3

El dissabte 17 de juny, bàsquet per als quatre costats a la plaça de Catalunya © NBO

Una de les activitats més esperades quan finalitza la temporada regular d’entrenaments i competició per a la família del NB Olesa és el torneig de bàsquet 3×3. El dissabte 17 de juny, a partir de les 9.30 hores, tindrà lloc un torneig que, enguany, tindrà un nou escenari: la plaça de Catalunya d’Olesa.

Al torneig es dividirà categories masculines i femenines, de premini a veterans. Per a participar-hi cal omplir la butlleta d’inscripció. El preu de la inscripció és de 12 euros (no socis NBO) i 10 euros (socis NBO). Cada equip constarà d’un màxim de 4 jugadors per partit -tres jugadors de camp i un substitut-. Un dels jugadors serà nomenat capità i representant de l’equip, que hauran de portar la samarreta del mateix color. Guanyarà el partit l’equip que arribi a 21 punts o més i caldrà fer-ho per 2 punts de diferència.

Els partits tindran una durada d’un període de 12 minuts a temps corregut. Al final d’aquest temps guanyarà l’equip que sumi més punts en el marcador independentment si venç o no de dos punts de diferència.

El torneig de bàsquet 3×3 té el suport de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, d’Olesa Ràdio i és patrocinat per Petronieves i la Comunitat Minera d’Olesa. A més, més d’una vintena de col·laboradors es sumen en aquesta jornada festiva del NBO.

Descarrega’t la butlleta d’inscripció Torneig 3×3 2017