Campus: inscripcions obertes

El proper 20 de juny tindrà lloc una jornada informativa del Campus © NBO

Del 27 de juny al 28 de juliol tindrà lloc el Campus d’estiu del Nou Bàsquet Olesa, una de les activitats més consolidades després de quatre anys de fundació de la nostra entitat. El campus és una oportunitat per combinar la pràctica del bàsquet amb d’altres activitats més estiuenques per passar les vacances d’estiu d’una manera més lúdica.

El Campus d’estiu està adreçat a tots aquells infants i joves de 3 als 16 anys. Durant aquests dies, els participants gaudiran d’entrenaments de bàsquet, la pràctica de multiesports, iniciació al tennis i al pàdel, sessió de piscina diària, tallers, activitats especials els divendres i acampada nocturna.

Els espais que s’utilitzaran durant el Campus d’estiu seran el Pavelló Municipal de Bàsquet i les instal·lacions del Club Tennis Olesa. Des d’avui i fins el proper 16 de juny s’obren les inscripcions per al campus.

Us convoquem a una reunió informativa que tindrà lloc el proper dimarts 20 de juny, a les 19.00 hores, al Pavelló Municipal de Bàsquet d’Olesa. A més, aprofitem l’avinentesa per lamentar el retard en l’entrega de la informació del campus.

Esperant que us agradi la proposta del Campus d’estiu, us convidem, també, en tres de les properes activitats que durem a terme des del NB Olesa: el torneig 3×3 (17 de juny); el partit de veterans entre el NB Olesa i el FC Barcelona (21 de juny) i el sopar de fi de temporada (1 de juliol).

Tríptic i full d’inscripció Campus d’estiu 2017