Ben tornat, Albert

Albert Fontanals, amb el tècnic Àlex Avilés, en la presentació com a nou jugador del NBO  © NBO

Albert Fontanals és la primera incorporació del sènior masculí A del Nou Bàsquet Olesa per a la temporada 2017-2018. El jugador olesà torna a casa amb la intenció de ser un dels jugadors puntals del nou projecte a la nova categoria, Primera Catalana.

Fontanals arriba procedent del Sant Nicolau Sabadell, de Lliga EBA. Ocupa la posició de pivot i té una gran experiència en categories superiors, on també havia jugat al CB Martorell, a Lliga EBA i Copa Catalunya, dirigit per l’actual tècnic del sènior femení A del NB Olesa, Andreu Aguilà.

El fitxatge d’Albert Fontanals no serà l’únic que té previst el cos tècnic del primer equip del NB Olesa.

Renovacions en marxa

El tècnic Àlex Avilés seguirà comptant amb la columna vertebral del curs passat. Al primer equip masculí del NB Olesa han confirmat la seva renovació Cesc Clanchet, Pol Doria, Ricard Bernabés, Albert Nafria i Jordi Matas. La direcció esportiva està pendent de la continuïtat d’Albert Pascual i Salva Claramunt.

Un dels jugadors amb qui encara no s’ha lligat la renovació és Enric Aliaga, format a l’escola de bàsquet d’Olesa per fer el salt a la base del CB Manresa, i que el curs passat va jugar al júnior de categoria Preferent. Amb diverses ofertes sobre la taula, el NBO sospira per disposar de la incorporació d’Enric Aliaga al primer equip.

Mentrestant, de cara al curs vinent ja són confirmades quatre baixes al NBO. Es tracten de Sergio Pajares -torna a casa seva, Madrid, després de finalitzar el seu contracte laboral a Catalunya-; Sergi Alà -marxa al CB Esparreguera, de Copa Catalunya-, Quique Sánchez i l’ala-pivot Pere Aliaga.