Aquest any, La Grossa

L’NB Olesa participarà al sorteig de La Grossa en detriment de La loteria de Nadal © TV3

La junta directiva del Nou Bàsquet Olesa comunica que aquest any l’entitat participarà en La Grossa de Cap d’any de Loteria de Catalunya enlloc del sorteig de la Loteria de Nadal, de Loterías y Apuestas del Estado, prevista el 22 de desembre. Segons un comunicat, la junta directiva del NB Olesa ha valorat positivament que els beneficis de La Grossa es destinin en programes socials a Catalunya, atenent la petició feta per diversos socis del club. Així, aquesta temporada l’NBO organitzarà participacions de La Grossa de Cap d’any de Loteria de Catalunya, prevista pel 31 de desembre, sense perjudici que, en els propers anys, es participi en la Loteria que s’entengui resulta més avinent per l’entitat i els socis participants.

Hi ha dos canvis rellevants: el primer, que la data del sorteig de La Grossa serà el 31 de desembre; i el segon canvi, és que l’entitat deixa de jugar un sol número. Per assegurar la quantitat que necessitem, el club ha comprat 80 números de La Grossa. Tots els jugadors (un per unitat familiar) i entrenadors rebreu un talonari de 25 butlletes. Cada butlleta costarà 5€ (4€ loteria + 1€ donatiu). Una butlleta jugarà quatre números que seran únics de l’equip. Hi hauran 20 equips amb números diferents.

Fins a l’actualitat, l’àrea econòmica del NB Olesa comprava loteria nacional de Loterías y Apuestas del Estado per repartir entre els jugadors i entrenadors. La bona salut d’aquesta àrea és el resultat d’una bona gestió i entre altres conceptes d’ingressos, la loteria de nadal, ha sigut fins ara un dels pocs beneficis extres que obté el club. Gràcies a iniciatives com aquesta s’han pogut congelar les quotes durant aquestes cinc temporades.

Des de l’NB Olesa, us animem a comprar i vendre el màxim de butlletes possibles de La Grossa. Si tothom completa el seu talonari, serà un altre partit que també guanyarem, perquè sempre hem de lluitar per vèncer dins i fora la pista.