4t Campus Setmana Santa

El Campus de Setmana Santa escalfa motors © NB Olesa

El NB Olesa ja té a punt la quarta edició del Campus de Setmana Santa per aquest 2017 que tindrà lloc, del 10 al 13 d’abril a la casa de colònies El Colell, a Sant Ferriol, a la província de Girona. Les inscripcions es poden fer fins el proper 13 de gener.

4t Campus Setmana Santa NB OlesaEls objectius del Campus de Setmana Santa són la pràctica intensiva del bàsquet, la convivència entre nens, nenes, nois i noies de diferents edats, la col·laboració, compartir estones, ajudar, ensenyar, aprendre, gaudir… treballar en equip durant tota l’estada, enfortir amistats i fer-ne de noves.

El preu és de 175 euros (per jugador/a) i 165 euros (segon i successius membres de la mateixa unitat familiar). El pagament s’ha fraccionat en tres. El primer pagament amb la fitxa d’inscripció per assegurar la reserva de plaça fins al 5 de febrer de 2017 (60 euros); el segon pagament, del 20 al 28 de febrer de 2016 (60 euros) i el tercer pagament, del 27 de març a 3 d’abril de 2017 (55 euros i 45 euros el segon i successius membres de la mateixa unitat familiar).

Una de les novetats d’aquest any seran activitats d’aventura que es complementaran amb la pràctica del bàsquet

El preu inclou 3 pensions completes més el dinar de l’últim dia, el trasllat en autocar, totes les activitats programades, i el material necessari. Per fer la inscripció al Campus cal omplir la fitxa d’inscripció i fer un ingrés o transferència bancària al número de compte que s’indica, també pot pagar-se en efectiu a la secretaria del club.

Cal lliurar la fitxa d’inscripció i el resguard d’ingrés del primer pagament a la secretaria del club (dilluns a divendres de 18 a 20 hores). El segon i el tercer pagament cal lliurar el resguard de pagament o fer-ho efectiu dins de les dates indicades a la secretaria del club.

El divendres 31 de març, a les 19.30 hores, hi  haurà una reunió informativa per a les famílies dels inscrits al gimnàs del Pavelló de bàsquet d’Olesa.

Fitxa d’inscripció 4t Campus Setmana Santa