Benages, a cop de triple

El jugador olesà va demostrar el seu talent en el tir exterior © Svetlana Akimova

TORNEIG SANT JOAN DE VILATORRADA

Edu Benages, jugador del júnior masculí del NB Olesa, ha estat el guanyador del concurs de triples del Torneig de bàsquet a Sant Joan de Vilatorrada. El seu company, Gerard Carrera, ha acabat en quarta posició i Marc Batista, vuitè.

D’altra banda, l’equip dirigit per Siscu Farré, ha finalitzat en setena posició després de vèncer a La Salle Manresa (46-48). Els olesans, que perdien de 6 punts a falta de tres minuts per acabar, han reaccionat amb contraatacs ràpids que els ha permès capgirar el marcador. Amb aquesta victòria, el NB Olesa acaba setè classificat del torneig.

En la fase de grups, els olesans van perdre davant el CB Súria (67-49), el NABA Ireland (41-43) i el Vilatorrada (43-40). En el debut en el torneig a Sant Joan de Vilatorrada, els olesans no van tenir cap opció davant un Súria que acabaria adjudicant-se el títol de campió del torneig.

En la segona jornada, l’equip de Siscu Farré va tenir la victòria a tocar davant el NABA Ireland. Els olesans van estar a un pas de provocar la pròrroga però el darrer llançament no va arribar a bon port.

Fotografia: Svetlana Akimova