Una passió, una família

El NB Olesa ha presentat oficialment els seus 22 equips © Ajuntament d’Olesa

El Nou Bàsquet Olesa ha lluït múscul aquest diumenge durant la presentació dels 22 equips per aquesta temporada 2017-2018. El club ha presentat els seus 22 equips per aquest curs en una desfilada al Pavelló de bàsquet d’Olesa. La presentació amb un caire molt familiar, el segell distintiu del NBO, l’ha animada el grup de batucada Retumband.

El president de l’entitat, Jordi Dalmases, ha assegurat que “sempre intentem que els nostres jugadors i entrenadors tinguin les millors condicions per poder jugar a bàsquet. Per aquest motiu, des del primer dia l’NBO i l’Ajuntament d’Olesa treballen conjuntament per millorar les instal·lacions municipals. S’han fet constants millores al pavelló i tenim el compromís que es continuarà reformant casa nostra”. El president va afegir que “ara, però, estem treballant en un nou projecte prioritari per a les nostres necessitats tant de present com de futur. El cobriment de la pista exterior és un objectiu a curt termini que esperem veure el més aviat possible. És una necessitat urgent del club per garantir la quantitat d’equips i millorar la qualitat dels entrenaments com també la capacitat d’absorbir un moderat creixement”. Dalmases va avançar que en la propera assemblea de socis, prevista per al 24 de novembre, s’exposarà “la proposta del club per garantir unes condicions òptimes per la pràctica del bàsquet on l’entitat haurà de fer front a nous reptes per aconseguir el camí marcat”. A més, el president també ha tingut unes paraules d’agraïment als socis per la seva renovada continuïtat i per als companys de la junta directiva que van decidir tancar la seva etapa al club.

D’altra banda, el regidor d’Esports d’Olesa, Jordi Martínez, ha recollit la demanda del club quant a les millores de les instal·lacions i ha assegurat que juntament amb el Nou Bàsquet Olesa s’estan estudiant les obres que necessita el pavelló, com ara el tancament de la pista annexa i també  la reforma dels vestidors, projectes als quals es preveu destinar “una quantitat important de pressupost”. Després de l’acte de presentació s’ha disputat el partit de Primera Catalana sènior masculí entre el NB Olesa i l’AESE.