Un partit per recordar

Fotografia de família dels veterans del FC Barcelona i el NB Olesa © NBO

Els olesans van viure, anit, un partit que sempre recordaran davant l’equip B del FC Barcelona al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Al marge del resultat final (83-68), el projecte de l’equip de veterans del NB Olesa surt reforçat després de dos anys.

El partit va començar amb els dos equips amb ganes de posar de manifest el seu joc. Els blaugrana, que jugaven a casa, van iniciar el duel molt enxufats davant d’un NB Olesa més erràtic fruit dels nervis i de l’escenari. En aquest sentit, el primer quart va ser clarament de color blaugrana (32-14).

Després de deu minuts de desconnexió, els millors minuts dels olesans van ser en el segon quart. Aprofitant la rotació blaugrana, el NB Olesa va ser més efectiu en atac i anotant 20 punts va col·locar el marcador al descans amb un desavantatge de només 10 punts (44-34).

En la represa, els blaugrana van tornar a posar un marxa més i els olesans no van tenir continuïtat en el joc. Això va provocar que el FC Barcelona tornés a distanciar-se amb una diferència de més de 20 punts al final del tercer període (67-46). En l’últim, amb el partit sentenciat, els dos equips van baixar la intensitat i els olesans ho van aprofitar per maquillar el resultat final (83-68).

Al final del partit, satisfacció entre els dos equips i, sobretot, en l’expedició del NB Olesa, que tot i no enfrontar-se amb cap exjugador mediàtic blaugrana va poder gaudir de fer-ho a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.