Tecnificació i clínic

Dues activitats formatives per aquest cap de setmana © NB Olesa

Coincidint amb l’aturada de la competició dels equips base pel pont del Pilar, el NB Olesa promou dues jornades de formació al Pavelló municipal de bàsquet. Aquest divendres 13 d’octubre, de 9.00 a 13.00 hores tindrà lloc una Jornada de tecnificació oberta a tots els jugadors i jugadores des de categoria premini fins a infantil dirigida pels entrenadors del club. Durant tot el matí es realitzaran activitats per la millora tècnica dels jugadors.

D’altra banda, dissabte, 14 d’octubre, a les 11.30 hores, es farà un clínic sobre les Noves normatives de joc on s’explicaran els canvis més rellevants de les Regles de joc per la temporada que tot just acaba de començar. Aquest clínic va adreçat a tots als entrenadors del club però també està obert a jugadors, pares i mare. El realitzarà l’àrbitre de la Federació Catalana de Basquetbol Xavier Gotsens.

Al finalitzar el clínic, els entrenadors del club podran gaudir d’un vermut per comentar tots els aspectes tractats d’una manera més distesa. Aquesta és la primera de les activitats formatives que al llarg de la temporada s’aniran realitzant per part del club.