El 4t Campus de Setmana han estat quatre dies molt intensos per a tothom © NB Olesa

Punt i final. Els participants del quart Campus de Setmana Santa del NB Olesa ja són a casa després de quatre dies molt intensos combinant l’esport i la natura amb activitats complementàries que han estat molt viscudes per a tots.

En la darrera nit, el lliurament de les distincions Jordan van marcar el preàmbul d’una vetllada que va acabar amb el ball a la discoteca de la casa de colònies compartida amb un altre grup. Els monitors, molt actius durant els dies del Campus, van animar de valent perquè tothom es divertís ballant i escoltant la música fins a la mitjanit.

El darrer dia del Campus ha estat el de recollir la maleta. Durant el matí hi ha hagut temps per gaudir d’un futbolí humà i dels cards de pedals, una de les atraccions més sol·licitades aquests dies. La disputa de les competicions finals a la pista de bàsquet dels 2×2, 4×4, de tir i d’habilitats ha estat la darrera activitat.

Els guanyadors de les diferents competicions han tingut com a premi enfrontar-se en un partit davant un combinat d’entrenadors i monitors que ha estat molt distret. I així hem enfilat, en autocar, cap a casa.

Us esperem l’any vinent! Un, dos, tres… Olesa!