Les millores, més a prop

La pista exterior del Pavelló Municipal de bàsquet se sotmetrà a unes millores © NB Olesa

El projecte per a la instal·lació d’una nau lleugera desmuntable per al cobriment de la pista exterior del Pavelló Municipal de bàsquet ja es troba a exposició pública. És el pas previ a la licitació del projecte, prevista per a finals d’any. L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat té previst iniciar les obres a principis del 2019. La construcció d’aquesta nau lleugera desmuntable permetrà ampliar la zona d’entrenament dels equips del Nou Bàsquet Olesa. A més s’arranjaran els vestidors de l’actual pavelló de bàsquet. Aquestes són les dues peticions fetes per l’NB Olesa que va iniciar converses amb l’Ajuntament la temporada 2013-2014 amb l’antic govern olesà.

L’estructura proposada, d’entre 18 i 19 m2 aproximadament, són uns pòrtics d’alumini extrusionat col·locats en paral·lel sobre nusos articulats mentre que la coberta de la làmina serà de polièster pressuritzada. L’edificació, que ocupa una superfície de 675 m2, aproximadament, comptarà amb una porta corredissa pels dos costats de la nau i portes amb dispositiu antipànic.

nau

El cobriment de la pista exterior està en exposició pública el projecte, licitació i a principis de l’any 2019 començaran les obres. El termini d’execució de les obres previst per l’Ajuntament d’Olesa és de 3 mesos. El cost previst d’execució de les obres és de 116.577,45 €. Les obres formen part de la zona d’equipaments definit al Pla General d’Ordenació Urbana d’Olesa de Montserrat. D’altra banda, a mitjans del mes de novembre és previst que comencin a executar-se les obres d’execució de la reforma dels vestidors del pavelló de bàsquet.

En aquest sentit, Dalmases assegura que “si finalment les obres s’han de realitzar durant la temporada en joc, intentarem que les famílies i jugadors els hi afecti el menys possible. I demanarem comprensió al respecte”. Un cop s’enllesteixin les obres d’instal·lació d’una nau lleugera desmuntable a la pista exterior del Pavelló Municipal de bàsquet “l’NB Olesa podria deixar lliure el pavelló Sant Bernat a benefici d’altres entitats esportives”, avança Dalmases.

Projecte en PDF

L’NBO estudia noves millores

Davant l’anunci fet per l’Ajuntament de l’imminent inici de les obres, Jordi Dalmases, president de l’NBO Olesa, assegura que “després de tres anys sembla que finalment serà una realitat. El club està esperançat amb el projecte de la pista exterior. És una necessitat urgent de l’entitat per millorar les condicions d’entrenament, tan els dies de pluja i vent com tot l’hivern. Els jugadors són els beneficiats i els pares i entrenadors els mes satisfets”.

Del projecte previst per la millora de la pista exterior Dalmases reconeix que “els socis van aprovar en assemblea participar en el 50% de l’inversió amb una sèrie de condicions. I les negociacions sempre havia sigut així, però finalment serà l’Ajuntament qui n’assumirà tota la despesa. Si és així,  l’NBO estudia millorar les cistelles o pavimentació”. En les properes setmanes, l’activitat del bàsquet s’haurà de combinar amb l’execució de les obres.