Jugaran contra el Barça

El NB Olesa s’enfrontarà a l’equip B dels veterans del FC Barcelona © Veterans Barça

L’equip de veterans del Nou Bàsquet Olesa jugarà el proper 13 de març (21.30 hores) un partit amistós davant el Futbol Club Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a Sant Joan Despí. Serà el colofó d’una temporada en què els olesans segueixen a pas ferm en la competició.

Els olesans s’enfrontaran davant d’una selecció d’exjugadors de la secció de bàsquet del FC Barcelona, tot i que no hi haurà cap jugador de renom. Jordi Fuertes, integrant de l’equip de veterans del NB Olesa, explica que “per als jugadors de l’equip veterans és un premi el fet de poder jugar contra el Barça, tot i que no sigui davant dels exjugadors més mediàtics. Viurem amb molta intensitat aquell partit i fer-ho al pavelló de la Ciutat Esportiva del Barça també serà molt especial”.

D’altra banda, el president del NB Olesa, Jordi Dalmases, assegura que “des del club estem molt satisfets de partits amistosos com aquests que reforcen, encara més, el projecte dels veterans de mantenir viu l’esperit de seguir jugant a bàsquet i practicant esport”.

El proper partit de competició dels veterans del NB Olesa abans del duel amistós davant el FC Barcelona serà el proper dimecres 8 de març (21.30 hores) a la pista del Bonus Track, a Terrassa.