Emotiu homenatge

Fina Martínez i Antonio Ortega, van ser homenatjats © Pere Grimau

La presentació de la vintena d’equips del Nou Bàsquet Olesa (NBO) ha tingut un clar protagonisme per a dues persones molt estimades: Antonio Ortega i Fina Martínez. La seva presència durant molts anys vinculats al bàsquet d’Olesa han estat el motiu perquè la directiva els hagi homenatjat durant la presentació del curs.

Abans de la desfilada dels equips, s’ha projectat un vídeo on l’Antonio i la Fina han repassat diversos aspectes de la vida quotidiana del NB Olesa. També han pres part veus autoritzades com el president Jordi Dalmases o el coordinadors dels equips del club Gerard Franch o Eulàlia Vilà.

Els dos homenatjats han agraït el gest del club des de mitja pista amb un “gràcies a tothom”. Una representació de jugadors del NB Olesa han lliurat un ram de flors i una pilota a la parella Ortega-Martínez. Tot seguit, la vintena d’equips del club han desfilat per la pista.

Petició feta a l’Ajuntament

En el torn de parlaments, el president del NB Olesa, Jordi Dalmases, ha instat a l’Ajuntament a millorar les instal·lacions del Pavelló de bàsquet. Així, el regidor d’Esports del consistori, Jordi Martínez, ha assegurat que “estem negociant la cobertura de la pista annexa i la millora dels vestidors. És dins el projecte que tenim previst des de l’Ajuntament amb la intenció que el NB Olesa sigui un referent en la comarca”.

Martínez ha afegit que “aquest club ha consolidat la seva massa social, només cal veure com es troba avui aquest pavelló, la seva aposta esportiva veient que cada vegada hi ha més nens i nenes que juguen a bàsquet”.

Abans d’acabar, Dalmases ha anunciat que a final de temporada es convocaran les primeres eleccions del club.