Els veterans entren en joc

L’NB Olesa compta amb un equip de veterans des de fa tres anys © NBO

L’equip de veterans de l’NB Olesa s’estrena aquest vespre (22.30 hores) davant el Mkavi, de Rubí, al Pavelló Salvador Boada. Els olesans inicien la seva tercera temporada des que es va formar l’equip i es manté, per segon any consecutiu, a Primera Divisió del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa. El primer partit a domicili serà el 23 d’octubre a la pista del Fàbrica Persons, a Matadepera.

Els rivals dels olesans aquesta temporada 2017-2018 són el Mkavi Rubí, Fàbrica Persons (Matadepera), UD Les Fonts-Recreativa de Juerga (Sant Quirze del Vallès), CN Terrassa, Airina Bàsquet (Sant Cugat del Vallès), Old Rockers (Vacarisses), CN Sabadell, Sfèric Terrassa, CB Otro más (Terrassa), OK Sofas (Terrassa) i Euro Basket (Rubí). La competició té 22 jornades i finalitzarà el 22 de maig de 2018.

L’NB Olesa compta amb la mateixa plantilla que el curs passat. Cal destacar que els olesans compten amb els dos jugadors de més edat: els germans Siscu i Sebi Clanxet, de 60 i 59 anys, respectivament.