Els veterans entren a escena

Serà la quarta temporada que l’NB Olesa compta amb un equip de veterans © NBO

L’equip de veterans de l’NB Olesa s’estrena aquest dijous (22.00 hores) a Sant Cugat del Vallès davant l’Old Stars La Farga College. Els olesans inicien la seva quarta temporada des que es va formar l’equip i es manté, per tercer any consecutiu, a Primera Divisió del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa. El primer partit a casa serà el 25 d’octubre davant l’Sfèric Terrassa. Aquesta temporada l’NB Olesa disputarà els partits com a local al Pavelló Sant Bernat enlloc del Salvador Boada, com fins ara. L’NB Olesa té dues novetats respecte el curs passat: Xavi Armengou i Carles Font. Els olesans entrenen dos cops a la setmana: dimarts i dijous (22.30 hores) al Pavelló Sant Bernat.

“Qui tingui ganes de continuar jugant a bàsquet té les portes obertes. L’únic requisit que demanem és que sigui bona persona”, explica Jordi Fuertes, l’impulsor de l’equip de veterans de l’NB Olesa, fa quatre temporades. “Jugar en competició ens obliga a tots a tenir un al·licient més llaminer”, afegeix. Els rivals dels olesans aquesta temporada 2018-2019 són el CN Sabadell, CN Terrassa, La Fàbrica Persona, AraNow Qinp (Terrassa), Old Rockers (Rubí), CB Otro más (Terrassa), Sferic Terrassa, Old Stars La Farga College (Sant Cugat del Vallès), CB Canq (Terrassa), Euro Basket D3 (Rubí). La competició té 22 jornades i finalitzarà el 22 de maig de 2018.

A més de la competició, l’equip de veterans de l’NB Olesa també disputa algun partit amistós. Un dels duels que ja és un clàssic cada any és el partit contra els veterans del FC Barcelona, el mes de juny. “Ja ens hi hem enfrontat quatre vegades. És una bona manera de tancar la temporada a Olesa”, explica Fuertes. Els veterans de l’NB Olesa estan preparats per demostrar que el seu bàsquet és de llarga durada.