El torneig de Cubelles, al sac

L’infantil femení s’adjudica el Torneig de Nadal a Cubelles © NB Olesa

L’equip infantil femení del NB Olesa s’ha adjudicat el Torneig de Nadal del CB Cubelles al vèncer a la final al Bàsquet Arbocenc (63-55). L’equip que entrena Cèlia Cerezuela ja havia guanyat anteriorment al Nou Bàsquet Vilanova i la Geltrú (40-31) i a l’amfitrió, el CB Cubelles.

NB Olesa 40-31 NB Vilanova | NB Olesa 63-55 Bàsquet Arbocenc

Les olesanes han obert el torneig davant el NB Vilanova amb un partit molt intens marcat per les bones accions en el treball defensiu que ha permès córrer i ser letal a la contra. En la final, el NB Olesa ha disputat un duel molt més igualat. Amb només 8 jugadores, l’equip de Cèlia Cerezuela ha fet un gran esforç per acabar guanyant el torneig.

Ariadna VilaDistinció per a Ariadna Vila

La jugadora del NB Olesa, Ariadna Vila, ha estat escollida MVP del torneig de Nadal del CB Cubelles. Vila, a més, ha format part del cinc ideal de la competició. Doble alegria per a les olesanes en un bon inici d’any.

En la tercera edició del torneig de Nadal del CB Cubelles hi han participat cinc equips femenins: SAMÀ Vilanova, NB Vilanova, Bàsquet Arbocenc, NB Olesa i l’amfitrió, CB Cubelles. El torneig, que ha arribat en la tercera edició, és en memòria del president fundador, Manuel Lora. En l’acte d’entrega dels premis hi ha assistit l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll.