Aquest diumenge vinent 17 de novembre tindrà lloc la presentació dels equips de la temporada 2019-20

Aquest diumenge 17 de novembre tindrà lloc la presentació oficial dels equips del Nou Bàsquet Olesa de la temporada 2019-2020. Enguany, l’entitat compta amb 25 equips -un més que el curs passat- i hi formen part 280 esportistes -entre jugadors i tècnics-. “Serà una festa familiar. És l’únic dia de tota la temporada que comptem amb tots els jugadors i entrenadors a la pista”, assegura el president de l’NB Olesa, Jordi Dalmases.

A partir de dos quarts de sis de la tarda començarà l’acte de presentació amb la veu d’Anna Casado. “El fil conductor seran els valors que des de la fundació del club inculquem als nostres jugadors i aquest any volem instaurar-hi la marca NBO. A banda d’aprendre a jugar a bàsquet volem posar de relleu l’educació, el compromís o el companyerisme i en els equips de formació, possiblement, el que menys importa és el resultat. Les famílies també tenen un paper rellevant de tot plegat”, diu el president.

De la nova temporada Dalmases assegura que “és la primera vegada que tenim continuïtat en tots els equips en categoria femenina. Des de fa cinc anys hem anat cobrint totes les categories”. De la branca femenina el president subratlla que “Olesa i el bàsquet femení sempre ha tingut molta tradició. És una continuïtat rera any”.

La principal novetat de la temporada 2019-2020 és la pista annexa del Pavelló de bàsquet d’Olesa. Dalmases diu que “és un luxe disposar d’una pista annexa coberta. Tothom ha tingut molta paciència, des de jugadors fins a les famílies. Fins ara no hem hagut d’anul·lar cap entrenament per pluja ni vent. És un luxe perquè ara tenim tots els equips entrenant en les mateixes instal·lacions”.

Un cop finalitzi la presentació, els assistents podran gaudir del partit entre el primer equip masculí de l’NB Olesa i el CB Àguiles corresponent a Primera Catalana.