Arriba un dels trams més bonics

Els olesans s’enfronten a un rival directe a la part alta de Primera Catalana. Fotografia: Enric Albarracín

Partidàs a Olesa (diumenge, 18 hores) entre dos equips que volen volar alt a Primera Catalana. L’efecte Cunillé i Barrachina va estroncar-se la passada jornada a la pista del Centre Catòlic L’Hospitalet després d’una ratxa espectacular des de la seva arribada a la banqueta. L’NB Olesa i el Bàsquet Samà (13-7) són dos dels cinc equips que comparteixen el mateix balanç. A una victòria de la segona plaça i a dues del liderat, els de Cunillé i Barrachina es juguen bona part de les seves opcions de mantenir-se en una posició privilegiada. Amb vuit equips marcant les diferències, d’aquí a final de temporada es preveu una lluita aferrissada a Primera Catalana per acabar de decidir les posicions definitives.

Després del bon paper que va tenir el sènior masculí B a la pista del líder CB Solsona tot i la derrota final, el conjunt de Víctor Belenguer i Gerard Safont (5-15) té un partit assenyalat en vermell davant un rival directe a la part baixa de la taula. De fet, l’Altoacin Manresa (9-11) és l’equip que és un esglaó per sobre els olesans en la classificació. L’NB Olesa s’enfrontarà a un equip veterà i amb experiència. Una victòria dels de Belenguer i Safont els acostaría a només tres victòries dels manresans.

El femení no vol perdre pistonada

El sènior femení A (14-8) no vol perdre pistonada en la part alta de la classificació i vol aferrar-se a la quarta plaça de Segona Catalana. Les olesanes visiten el CEJ L’Hospitalet (11-11) amb la necessitat de tornar a guanyar a domicili. Les riberenques arriben en un moment dolç després d’encadenar tres victòries seguides i es presenten com una amenaça real per a l’equip de Carlos Iglesias.

Sempre ve de gust jugar a Rubí. Les d’Oriol Franch i Joan Pascual (16-4) visita la pista del CB Regina Carmeli (13-7) amb la intenció d’allunyar un rival directe en la part alta de la taula. Les olesanes, que venen de sumar cinc victòries seguides, s’enfronten a un CB Regina Carmeli que ve de perdre a la pista del CBSAPS. En el partit de la primera volta, l’NB Olesa va guanyar amb claredat (64-48).