A Olesa, valor segur

El sènior masculí A torna a jugar a casa on ha guanyat els tres partits que hi ha jugat aquest curs © Svetlana Akimova

El sènior masculí A de l’NB Olesa (3-3) torna a l’escenari més desitjat on ha fet el ple de victòries. Tot i la derrota a Gavà, -la tercera, també, a domicili-, els olesans arriben amb confiança després de caure en la pròrroga. El duel davant el Centre Catòlic L’Hospitalet (2-4) és un trama tenint en compte que el seu balanç negatiu és conseqüència d’haver-se enfrontat amb els equips de la part alta de la classificació. Els riberenys, que venien d’encadenar dos triomfs seguits, van caure a la pista d’Els Monjos. El tècnic Josep M. Òrrit està pendent de l’evolució d’Enric Aliafa i Marc Fontanals, que son dubte.

Mentrestant, el sènior masculí B (2-4) visita el CB Solsona (6-0), un líder intractable que compta amb dos americans en les seves files: Malick Grant i Macam Back, que medeix 2,11 i ve de jugar a la lliga d’estiu de Memphis. Sito Barranco, Arnau Demures, Carles Rafegas i Pol Llobera continuen sent baixa. Els olesans volen plantar cara al principal candidat d’acabar en primer lloc en la classificació.

Dues proves de foc pels femenins

El sènior femení A de Carlos Iglesias (5-3) visita la pista del CEB Sant Jordi (5-2) amb la necessitat de tornar a somriure després de perdre la imbatibilitat a casa davant el CEJ L’Hospitalet (55-76). Les olesanes no es refien d’un equip que ve de guanyar a la pista de l’AES tot i que en la seva pista no ha trobat la regularitat desitjada. L’NB Olesa vol tornar a recuperar la seva millor versió.

D’altra banda, el sènior femení B (6-0) que defensaran el liderat en solitari en la pista d’un dels equips capdavanters (5-1) i millor equip com a local. El Pàlcam suma els seus partits per victòries a casa i encaixant 25,6 punts per partit al seu domicili. En un horari atípic (dissabte matí), les d’Oriol Franch i Joan Pascual buscaran graduar-se, una jornada més. Rebeca Morell i Txell Montserrat, amb molèsties són dubte.