Un diumenge que ve de gust

Els dos equips sèniors femenins juguen dos partits interessants en aquesta jornada de butxaca © Noelia Déniz

El pavelló d’Olesa reposa fins diumenge per viure dos partits de bàsquet femení. El sènior A rebrà el CEJ L’Hospitalet (18.00 hores) i el B jugarà, una hora i mitja abans (16.15 h) un duel de colíders davant el Regina Carmeli de Rubí. Mentrestant, els dos sèniors masculins juguen a domicili aquesta jornada de butxaca amb el descans dels equips de promoció. El conjunt de Carlos Iglesias (5-2) vol seguir trepitjant els talons al liderat i sumar una nova victòria a Olesa on es manté invicte després de partits disputats a casa. Les olesanes no es refien del cuer de la classificació, el CEJ L’Hospitalet B (1-4), qui va sumar la seva única victòria aquest curs a la pista del Sedis Efausa, fa quinze dies. L’NB Olesa acumula tres victòries seguides i les d’Iglesias volen allargar el moment dolç que atravessen en aquest inici de temporada prometedor.

Duel de colíders, com a aperitiu

Comença el particular Tourmalet per al sènior femení B. L’equip d’Oriol Franch i Joan Pascual (5-0) on hauran de posar sobre la pista la pista les seves aspiracions d’ocupar la zona privilegiada de la classificació. Les olesanes son invictes juntament amb el FC Martinenc (4-0) i l’AE Bellsport (4-0). El Regina Carmeli de Rubí (5-1) és l’actual líder i només ha ensopegat una vegada davant l’AE Bellsport per només 5 punts de desavantatge. Les olesanes volen sumar un triomf que les deixi liderant la classificació en solitari.

Gavà i Navarcles, destins dels masculins

L’equip de Josep M. Òrrit (3-2) tornarà a intentar, per tercera vegada, guanyar a domicili per primer cop aquesta temporada. Als olesans se’ls resisteix la victòria quan juguen lluny de la seva pista i volen capgirar aquesta tendència, dissabte, a Gavà (3-2). Els gavanencs, amb qui ja es van veure les cares el curs passat, són un dels favorits per ser en la part alta de la classificació i han convertit la seva pista en un fortí. Òrrit assegura que “sabem de la dificultat que té guanyar a domicili. Hem d’intentar no cometre els mateixos errors que en les derrotes a les pistes de l’Àguiles i el Ribes”. El CB Gavà, que ve de perdre a la pista del CB Els Monjos i deixar-se escapar una renda favorable de 16 punts, arriba ferit per rebre els olesans. Pol Dòria és baixa i Javi Cáceres, dubte.

D’altra banda, el sènior masculí B (2-3) arriba molt coix per les baixes per lesió de Sito Barranco, Arnau Demures, Carles Rafegas i Pol Llobera. Després de dues derrotes consecutives, els de Paco Cornejo i Nelson López visiten un CEB Navarcles (1-4) que encadena quatre ensopegades seguides i que no ha guanyat cap dels dos partits que ha jugat a casa.