Nous contricants per al 2019

Els equips de promoció ja coneixen els seus rivals i el calendari de partits per al 2019 © Enric Albarracín

Els equips de promoció del Nou Bàsquet Olesa ja coneixen els rivals i el calendari de la fase regular que començarà el cap de setmana del 12 i 13 de gener de 2019. Fins a 8 equips pugen de categoria en aquesta segona fase (el doble que el curs passat): premini femení, premini masculí vermell, mini femení vermell, mini femení negre, mini masculí negre, infantil masculí negre, cadet masculí B i cadet femení. Mentrestant hi ha 5 equips que baixen en aquesta segona fase (la temporada passada, cap) i un manté el mateix nivell.

En la branca masculina, el cadet masculí A descendeix a C-2 i tindran com a rivals el CB Joventut Castelldefels, SA Casal Vilafranca, Bàsquet Sant Boi, CB Esparreguera, CB Viladecans i Bàsquet Piera. L’equip de Nelson López i Carlos Toribio debutaran a la pista del Bàsquet Sant Boi. Mentrestant, el cadet masculí B, de Gerard Safont, ascendeix a nivell C-1 i jugarà davant l’AEB La Palma, CB Esparreguera, CB Abrera, CB Solsona, CB Igualada, La Salle Manresa i AE MVP Cervelló. Els olesans debuten amb un derbi a la pista del Bàsquet Abrera.

En categoria infantil, el negre de Jonathan Lamhamdi, puja a nivell D-1 i tindrà com a rivals el Bàsquet Sant Boi, CB Sant Pere, CB Castellet, CB Viladecavalls, CB Castelldefels, CB Corbera i CB Masquefa. El debut dels olesans serà a Castelldefels. En categoria mini, el vermell, que dirigeixen Sergi Andreu i Eudald Safont, baixa a nivell B-2 i s’enfrontarà al Bàsquet Sant Boi, CB Prat, Bàsquet Llor, CB Corbera, BM Viladecans, BQ Manyanet Molins de Rei i CB Sant Just Desvern. L’estrena dels olesans serà a Sant Boi. El negre, amb Sito Barranco i Pol Ibáñez a la banqueta, puja a C-1 i tindrà com a rivals el CB Castellet, CB Tona, CB Solsona, AE Moià, CB Esparreguera, Bàsquet Berga i Bàsquet Manresa. El debut serà el partit més esperat amb un derbi a Esparreguera.

En categoria premini, el vermell, de Víctor Expósito i Arnau Garcia, ascendeix a B-2 s’enfrontarà el CB Cornellà, CB Santfeliuenc, BQ Manyanet Molins, CB Sant Josep Obrer, AESE L’Hospitalet, CB Santa Coloma Gramenet i BC Gramenet. Els olesans debutaran a la pista de l’AESE. El negre, de Gerard Safont i David Martín, baixa a D-1, s’enfrontaran al Bàsquet Piera, AB El Vendrell, CB Begues, CB Gavà, CB Corbera, CB Martorell i Bàsquet Molins. El debut dels olesans serà a Begues.

En la branca femenina, el cadet femení, de Joan Gotsens i Meri Grau, jugarà a B1 i visitarà Barcelona 6 vegades: FC Martinenc, Col·legi Immaculada Concepció (Barcelona), Virolai, SESE, Grup Barna i Diagonal Mar. L’única visita fora de la Ciutat Comtal és Sant Fruitós de Bages davant l’Asfe. Les olesanes debutaran a la pista de l’FC Martinenc. L’infantil, de Víctor Expósito i Ariadna Benages, descendeix a B2 i s’estrenarà a casa davant el CB Cornellà. Les olesanes tindran com a rivals en aquesta segona fase al CB Igualada, CE Xamba Vilafranca, AB Cunit, AE L’Esquitx i CB Sant Andreu de la Barca. El preinfantil, dirigit per Maria Cerezuela i Claudia Díaz, jugarà a nivell B i debutarà a casa davant el CN Terrassa. Els rivals de les olesanes en aquesta segona fase seran el CB Sant Josep Obrer, CB Cornellà, CB Llívia-Puigcerdà, CEB Sant Jordi i CB Montpedrós.

En categoria mini femení, el vernell de Cèlia Cerezuela, Laia Aguilà i Jana Garcia, ha estat enquadrat a nivell B1 i tindrà com a rivals el Bàsquet Joviat, CN Sabadell, Bàsquet Oms, Basket Almeda, CEJ L’Hospitalet i AE Boet Mataró. Les olesanes, que descansen en la primera jornada, s’estrenaran a la pista del CN Sabadell. En aquesta segona fase, el negre, d’Eulàlia Vila i Elena Pubill, s’enfrontarà al Bàsquet Joviat, CB Montpedrós, Bàsquet Sitges, CB Cornellà, Bàsquet Femení Cornellà, Barça CBS i CB Viladecans. Les olesanes debutaran a casa davant el Femení Cornellà. El blanc, d’Olga Calabuig i Eva Almasqué, descendeix a nivell C-2 i tindrà com a rivals el CB Martorell, CB Castellet, CB Navàs, CB Abrera, La Salle Manresa, Asfe Paidos i Bàsquet Joviat. Les olesanes s’estrenaran a casa davant la Salle Manresa.

El premini femení, d’Ariadna Benages i Lara Garcia, pugen a C-1 i s’enfrontaran al CB Nou Esplugues, Salesians Badalona, CB Sant Celoni, CB Montpedrós, CEJ L’Hospitalet, Bàsquet Femení Viladecans, AE Bàsquet Bufalà i CB Argentona.

Consultar calendaris segona fase temporada 2018-2019