Una de les prioritats de l’NB Olesa és el benestar dels jugadors © NBO

El benestar dels jugadors i jugadores, la seguretat de les instal·lacions municipals que utilitza el club i els entrenaments en les pistes exteriors són la màxima preocupació de l’actual junta directiva tal com va ser exposat en l’Assemblea de Socis d’enguany. Durant l’hivern en les setmanes de fred intens, els Coordinadors apliquen el protocol d’entrenaments de la pista exterior. Conjuntament amb els entrenadors decideixen compartir pista a l’interior del pavelló, si les circumstàncies ho permeten, és a dir, si l’NB Olesa té pista adjudicada a dins. Depèn la situació i l’equip es pot substituir l’entrenament en exercicis o activitats en el gimnàs, grades, visió vídeo … En última circumstància s’anul·laria l’entrenament.

El club ha reclamat a l’Ajuntament d’Olesa la manca d’hores de pista coberta que pateix l’NBO i que obliga a diversos equips utilitzar durant tota la temporada la pista exterior. L’Alcaldia i la Regidoria d’Esports són conscients i permeten aquesta situació que es veu agreujada en aquesta estació de l’any on les baixes temperatures posen en risc la salut dels jugadors i entrenadors en primer lloc, i condiciona els entrenaments i el treball diari dels entrenadors amb l’equip dificultant el projecte esportiu de l’entitat, en segon lloc.

En els últims anys s’han adjudicat menys hores a l’NBO de pistes municipals cobertes i amb la intenció de continuar reduint les hores en les properes temporades. Davant d’aquesta incomprensible situació, a part de mostrar el nostre malestar per la manca d’instal·lacions municipals cobertes que necessita el club, l’entitat està promovent la cobertura de la pista exterior, que permetria solucionar aquesta greu problemàtica.

Cada dia treballem per millorar l’aspecte esportiu, social, econòmic de l’NBO sempre pensant amb el benestar de la família del bàsquet.