Els treballs d’execució s’acabaran abans de l’inici de la temporada 2019-20. Fotografia: NBO

A finals d’agost és previst que finalitzi la instal·lació de la nau lleugera desmuntable que cobrirà la pista exterior del pavelló municipal de bàsquet d’Olesa. L’actuació permetrà ampliar la zona d’entrenament dels equips del Nou Bàsquet Olesa i que posaran en marxa coincidint amb l’inici de la temporada 2019-20 al mes de setembre.

L’estructura, d’entre 18 i 19 m2 aproximadament, està formada per un conjunt de pòrtics d’alumini extrusionat col·locats en paral·lel sobre nusos articulats mentre que la coberta de la làmina serà de polièster pressuritzada. L’edificació, que ocupa una superfície de 675 m2, aproximadament, comptarà amb una porta corredissa pels dos costats de la nau i portes amb dispositiu antipànic.

El cost previst d’execució de les obres és de 116.577,45 euros. Les obres formen part de la zona d’equipaments definit al Pla General d’Ordenació Urbana d’Olesa de Montserrat. A la instal·lació de la nau lleugera desmuntable s’afegeix l’execució de nous vestidors del pavelló de bàsquet que es van executar durant la temporada passada.