Una reestructuració de la FCBQ dona l’oportunitat a l’equip de Paco Cornejo a jugar a Tercera Catalana el curs vinent © NBO

El sènior masculí B de l’NB Olesa jugarà a Tercera Catalana la temporada vinent fruit d’una reestructuració de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ). L’equip de Paco Cornejo, campió invicte aquesta temporada, va caure en la fase d’ascens a Tercera en una eliminatòria davant el CP Roser. Els olesans festegen l’ascens de categoria que suposa la cirereta d’un curs perfecte amb ple de victòries (22).

El tècnic dels olesans, Paco Cornejo, assegura que “jugar a Tercera Catalana la propera temporada és la recompensa a un equip que ha treballat molt bé i que, a més, compta amb un grup de jugadors amb una projecció molt més alta”. La fornada de jugadors cadets i júniors apreta ben fort des de sota. El curs 2017-2018 també ha estat un èxit pels equips júnior i cadet que han fet un bon paper a Interterritorial. En aquest sentit, Cornejo reconeix que “jugar a Tercera Catalana és una bona aposta per l’NBO ja que aquesta fornada de jugadors fa que tinguin una oportunitat de qualitat i plena de motivació”.

A l’espera de saber si, finalment, el sènior masculí A segella la permanència a Primera Catalana, l’NB Olesa farà un salt endavant amb l’altre equip sènior a Tercera. Un equip que es convertirà en l’aparador perfecte pels joves jugadors del planter per fer el salt al primer equip.