Diversió assegurada

Olesa ha acollit la 1a trobada d’escoles de bàsquet © NBO

Una festassa! Els més petits del NB Olesa han gaudit de valent en la primera Trobada d’Escoles que ha tingut lloc al Pavelló de Bàsquet amb la participació de dos equips més: el CB Montpedrós (Santa Coloma de Cervelló) i l’AEE Manyanet (Molins de Rei).

La jornada ha començat amb la disputa dels partits entre els tres clubs participants. Els més petits han pogut jugar partits de competició -tot i que no han comptabilitzat els punts- i sense arbitratge. Els mateixos entrenadors dels tres clubs participants han ajudat als més petits a ensenyar les regles del joc.

El coordinador dels equips d’ESBOL del NB Olesa, Paco Cornejo explica que “ha estat un matí fantàstic. Els nens i nenes han disfrutat moltíssim i, per a molts, ha estat la primera vegada que tenien l’oportunitat de fer-ho d’aquesta manera. Un èxit”.

Durant el matí, hi ha hagut un concurs de tir i d’habilitats en què els més petits posaran sobre la pista allò que han après i perfeccionat durant els dies d’entrenament del curs. La primera Trobada d’Escoles ha finalitzat amb un darrer partit que enfrontarà els dos equips del NBO i el CB Montpedrós amb el Manyanet Molins de Rei.

Tres cites més

En aquest curs es faran tres trobades escolars més amb la participació dels equips de l’ESBOL del NB Olesa. El proper 25 de març es disputarà a Molins de Rei i el 29 d’abril repetirà Olesa. La trobada final es farà el 20 de maig en un escenari encara per decidir.